Jump to content

dannyjax

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

  1. I agree with Killersan that its not ATAVISM. I spent a few days tinkering as I never done this type set up. Handed it over to my 28 year old son who has a degree in programming and an A+ certification (translates to Can Follow Directions and Exhibit Patients). I took an old Lenovo laptop with 4Gig DDR2 memory, wiped it and installed Ubuntu 2016 Server. I turned it over to Jason. He had ATAVISM up and running before I could finish cooking dinner. Less than 45 minutes. I am here because I was looking for a resolution to the "Could not find Character Template for the Race and Class specified." I purchased Faces Volume 1 and 2 from Will B Game Art and am trying to get the Orc male and female hybrids into ATAVISM. My son got in the Human male/female and the Elf male/female races, and got in the Orc races from ATAVISM successfully the other day, but he is asleep and has to get up at 4 AM to go to work. I assume it is me as we have been using ATAVISM X On Site for over a week with other races (AMAZING!!! Product). We were going to buy the Orc, Dwarf and Goblin races from ATAVISM when On Sale for $25 each but I swear going from the shopping to the checkout, the sale ended and the price was full again. We did not have $150, so we went and purchased the Faces vol. 1 and vol. 2 from Will B Game Art as they had a 60% off coupon code. Hopefully we can squeeze out $50 to buy the Dwarf race pack in two weeks and then buy one race pack each month after that. ATAVISM has been working with only issues we cause by not following directions. As far as the "Could not find Character Template for the Race and Class specified.", I obviously skipped something with this specific race and need to discover what it is and if I can not, I will let Jason do it sometime in the next couple days. So it is on to reading the wiki and watching YouTube Videos or let Jason have it tomorrow and I will work tonight on importing Animals from our Protofactor pack. I found this ATAVISM video, so I think this is what I need to watch. Edited to say that I was correct in assuming it was not Atavism but in fact was me forgetting something. After updating things like adding a race or tools, weapons, armor, jeweler or other, RESTART THE SERVER. When in doubt, REBOOT THE SERVER if restarting does not do it. If that does not fix it, then shut down the server and give the ram a chance to empty (30 seconds or so). Power it up, then log back in and Start The Server. 8-)
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.