Jump to content
Atavism Online

STARTUP FAILED -- didnt complete after 180 seconds - PLEASE DELETE, I POST IT IN SUPPORT


Legend
 Share

Recommended Posts

Hello,

I recently installed Atavism server version 10.5
And I getting an error after 3 minutes

here is log

$:/opt/atavism_server_10.5.0_20211222_1255/atavism_server/bin$ ./auth.sh -vC start


*** Archiving auth logs ***
test
*** Starting master server ***
AO_HOME is ..
Using .jar files from the /dist hierarchy
Using property file ../bin/auth.properties
Using log directory ../logs/master
Using common directory ../config/common, bin directory ../bin
JAVA_FLAGS="-client  -cp ../other/rhino1_5R5/js.jar:../other/mysql-connector-java-8.0.24.jar:../dist/lib/injected.jar:../dist/lib/atavism.jar:../dist/lib/agis.jar:../other/java-getopt-1.0.11.jar:../other/jython.jar:../other/log4j-api-2.17.0.jar:../other/log4j-core-2.17.0.jar:../other/disruptor-3.4.2.jar:../other/bcel-6.2.jar:. -Datavism.propertyfile=../bin/auth.properties   -Datavism.logs=../logs/master"
Starting authentication server:         SUCCESS
Wait for finished initializing msg... 


/opt/atavism_server_10.5.0_20211222_1255/atavism_server/bin$ ./world.sh -vC start
Enabling Recast4J
Fri Mar 25 03:14:28 UTC 2022
*** Archiving logs ***
*** Starting world world ***
AO_HOME is ..
Using .jar files from the /dist hierarchy
Using property file ../bin/world.properties
Using world file
Using world script directory
Using log directory ../logs/world
Using common directory ../config/common, bin directory ../bin
JAVA_FLAGS="-client  -cp ../other/rhino1_5R5/js.jar:../other/mysql-connector-java-8.0.24.jar:../dist/lib/injected.jar:../dist/lib/atavism.jar:../dist/lib/agis.jar:../config/world/world.jar:../other/java-getopt-1.0.11.jar:../other/jython.jar:../other/log4j-api-2.17.0.jar:../other/log4j-core-2.17.0.jar:../other/disruptor-3.4.2.jar:../other/bcel-6.2.jar::../other/slf4j-api-1.5.6.jar:../other/slf4j-log4j12-1.5.6.jar:../other/shiro-core-1.0-incubating-SNAPSHOT.jar:../other/json_simple-1.1.jar:../other/recast-1.4.2.jar:../other/recast4j-detour-1.4.2.jar:../other/recast4j-detour-extras-1.4.2.jar:../other/recast4j-detour-crowd-1.4.2.jar:../other/gson-2.8.6.jar:../other/recast4j-detour-dynamic-1.4.2.jar:. -Datavism.propertyfile=../bin/world.properties  -Datavism.worldname=world -noverify   -Datavism.logs=../logs/world"
Starting domain server:         SUCCESS
Atavism server version 10.5.0 0 (- 20211023-194215)
Starting wmgr_1 ...             SUCCESS
Starting combat_1 server:       SUCCESS
Starting instance server:       SUCCESS
Starting objmgr server:         SUCCESS
Starting login manager:         SUCCESS
Starting proxy_1 ...            SUCCESS
Starting mobserver_1 server:    SUCCESS
Starting quest server:  SUCCESS
Starting faction server:        SUCCESS
Starting arena server:  SUCCESS
Starting builder server:        SUCCESS
Starting auction server:        SUCCESS
Starting weather server:        SUCCESS
Starting chat server:   SUCCESS
Starting prefab manager:        SUCCESS
Wait for finished initializing msg... 

$

STARTUP FAILED -- didnt complete after 180 seconds.
Please stop server.

Does anybody have any hint what might be wrong there or what to check ?

Link to comment
Share on other sites

  • Legend changed the title to STARTUP FAILED -- didnt complete after 180 seconds - PLEASE DELETE, I POST IT IN SUPPORT

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Recommended Cloud Solution


    northnetworking.com

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.