Jump to content
Atavism Online

Mobs show up white when viewing at certain angles


aggaton
 Share

Recommended Posts

I recently downloaded the unity version of Atavism X.6. I think I managed to set everything up: auth, world and db. License is active, I can see my db using the editor and my account after it is created. Downloaded the basic asset package. I can login, create a character and join the game. Everything seem to be working, except mobs show up as white at certain angles, see below video, which is really weird. I have never seen white, pink yes, but not white. I should say that I have URP enabled, since I intend to use that. Any ideas what is wrong and how to fix it? My feeble guess is some kind of occlusion or maybe lighting?, but I could very well be wrong. As far as I know I didn't change any settings except what was shown in the install videos.

https://drive.google.com/file/d/1lJ268vF67TX14z57M6yteEmY2ESfjIWK/view?usp=sharing

Link to comment
Share on other sites

The only thing I can think off is URP second camera, but I believe we spoke about it on discord, and it turned out it is a shader that is flickering in some situation as you mentioned that it also occurs in scene view in the editor and there is onyl one camera. Another thing it can be a postprocessing effect maby that is causing such behavior in corelation with the BOmber Bug shader.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Recommended Cloud Solution


    northnetworking.com

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.